Copy

Voor uiteenlopende opdrachtgevers en platformen schrijf ik copy. Een selectie:

dow-partner

Voor chemieconcern Dow Benelux schrijf ik position papers: kernachtige, heldere basisteksten over de belangrijke thema’s binnen DOW.

 

LucaNet_logo_website

Voor LucaNet, softwarespecialist op het gebied van consolideren, schrijf ik klantcases (of case studies). Na interviews teken ik het verhaal tussen de klant en LucaNet op. Klantcases zijn een uitstekend middel om prospects te tonen hoe klanten je product beleven.

 

zeelandseaports1Voor Zeeland Seaports, derde zeehaven van Nederland, schreef ik teksten voor de nieuwe commerciële website. Daarna kreeg ik de opdracht om de corporate site te restylen: teksten herstructureren, verfrissen en SEO-geschikt maken. Ook redigeer ik het jaarverslag en geef ik schrijfcursussen aan het personeel.

 

voxx-siteVoor tekstbureau Voxx verwoord ik complexe materie in heldere taal. Bijvoorbeeld als copywriter voor een nieuwe website van een grote verzekeraar. Als copywriter voor Agentschap.nl schreef ik tientallen projectsamenvattingen. Ook deed ik voor Voxx congresverslaggeving en schreef ik artikelen in opdracht van de RvO.

 

alliantie_nieuw_defVoor Merge Media, ontwikkelaar van kwalitatieve communicatieconcepten, was intern copywriter bij De Alliantie. Merge ontwierp de nieuwe website voor deze woningcorporatie, ik tekende voor restyling van de structuur en teksten.

 

Voor de ING werkte ik in teamverband mee aan een multimediaproject. Als copywriter voor Ondernemerssupport.nl leverde ik bijdragen die de projectleiders zeer op prijs stelden.

 

 

 

Voor Architectuur Lokaal (kenniscentrum voor architectuur en opdrachtgeverschap) was ik eindredacteur van het jaarverslag. Vervolgens was ik voor dezelfde opdrachtgever ook eindredacteur van In De Lucht, een boekje over een architectonische ontdekkingsreis naar de VS.

 

 

Voor Benecke (uitgever van medische vakbladen als De Psychiater) was ik schrijver van het jubileumboek. Een 25-jarige geschiedenis van het bedrijf vervat in een soepel lopende 25.000 woorden.

 

 

 

Als tekstschrijver voor de Brandweer Amsterdam Amstelland interviewde ik voor het blad Sitrap tientallen medewerkers en betrokkenen. Onder andere burgemeester Eberhard van der Laan en nieuw aantredend commandant Elie Van Strien.

 

 

 

Voor de VARA – de op internet best scorende ledengebonden – was ik copywriter voor verschillende nieuwsbrieven, met wekelijkse oplagen van enkele tientallen duizenden.

 

 

 

 

Ook short of long copy nodig die deugt, op tijd af is en die lezers ook echt willen lezen? Kijk onder contact.